Mocht het artikel dat je hebt aangeschaft via onze webshop op de een of andere manier niet naar uw wens is, dan heeft u bij ons uiteraard de mogelijkheid om het artikel retour te zenden.

Item(s) die je online bij Joraa hebt aangeschaft kunnen binnen 7 kalenderdagen worden teruggestuurd. Dit op eigen kosten en in de originele staat. Ook moet het item in de originele verpakking zitten wanneer het wordt teruggestuurd.

Items die in goede staat door ons ontvangen worden, zullen verwerkt worden in ons systeem, waarna het aankoopbedrag van desbetreffende item(s) binnen 7 werkdagen teruggestort worden op uw rekening.

Wanneer je het pakket op de post doet bewaar dan goed de track en trace code zodat je bewijs heeft van de zending. Mocht je beschermd willen blijven tegen alle ongemakken die plaats kunnen vinden tijdens de retourzending doe je er verstandig aan om het pakket verzekerd op te sturen.

Wanneer de retourzending niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan zijn wij niet verplicht tot teruggave van het aankoopbedrag. Vergeet niet de pakbon mee te sturen zodat wij kunnen zien van wie de retour afkomstig is.

Adres

Joraa
Kapelstraat 125B
7811XZ
Emmen

Meer info over het retourneren van items mail gerust naar info@joraa.nl