Mocht het artikel dat u heeft aangeschaft via onze webshop op de een of andere manier niet naar uw wens zijn, dan heeft u bij ons uiteraard de mogelijkheid om het artikel retour te zenden.

Item(s) die u online bij Joraa heeft aangeschaft kunnen binnen 14 kalenderdagen worden teruggestuurd. Kosten voor retourzending worden niet vergoed. Item(s) dienen in originele staat retour gezonden te worden.

Items die in goede staat door ons ontvangen worden, zullen verwerkt worden in ons systeem, waarna het aankoopbedrag van desbetreffende item(s) binnen 10 dagen teruggestort worden op uw rekening.

Wanneer je het pakket op de post doet bewaar dan goed de track en trace code zodat je bewijs heeft van de zending. Mocht je beschermd willen blijven tegen alle ongemakken die plaats kunnen vinden tijdens de retourzending doe je er verstandig aan om het pakket verzekerd op te sturen.

Wanneer de retourzending niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan zijn wij niet verplicht tot teruggave van het aankoopbedrag.

Let op! Vermeld altijd uw eigen adres gegevens op de retourzending, zodat wij kunnen zien van wie de retour afkomstig is.

Adres

Joraa Fashion and comfort
Camperstraat 30
8921VK
Leeuwarden

Meer info over het retourneren van items mail gerust naar joraafashioncomfort@gmail.com