Voorstellen

Welkom op onze webshop, wij willen u graag kennis laten maken met de personen en de drijfveer achter Joraa. Wij zijn 2 jonge ondernemers met een hart voor de fashion industrie. Joraa is een breed georiënteerde webshop met de focus op zowel mannen als vrouwen accessoires. De mannen afdeling wordt voornamelijk gerund door Joris Voest (23) en de vrouwen afdeling door Zahraa Aljanabi (23).

Inspiratie

Wij halen onze inspiratie voornamelijk uit het dagelijks leven. Wij proberen daarmee zo snel mogelijk in te spelen op de laatste trends en geven graag onze eigen touch hieraan. Zo kunt u met onze accessoires altijd mode bewust voor de dag komen. Ook laten wij ons inspireren door bekende voetballers, vloggers, fashionbloggers, influencers en modellen. Om up-to date te blijven volgen wij deze personen op dagelijkse basis via verschillende social media kanalen of mode gerelateerde evenementen.

Wij houden veel van reizen, hieruit halen wij enorm veel inspiratie. Ieder land heeft namelijk zijn of haar eigen fashion kenmerken. Zo kunt u de leukste accessoires uit verschillende landen bij ons op de webshop terugvinden om uw outfit compleet te maken.

Uw wens is onze drijfveer

De klant staat bij ons centraal. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, samenwerkingen of feedback. Wij leren door ervaring en hulp van u. Wij zijn flexibel, gemotiveerd en daadkrachtig om u naar alle tevredenheid te helpen.