TRENDS

Handgemaakt op Sardinië

Zoals jullie wellicht voorbij hebben zien komen op onze socials zijn wij eind mei op Sardinië geweest. Naast dat wij hier genoten hebben van zon, zee en strand zijn wij jullie uiteraard ook niet vergeten. In de oude straatjes van Alghero, langs de winkeltjes gevuld met de laatste trends en Italiaanse finesse vielen onze ogen op dit geweldige traditionele sieraden winkeltje. In dit winkeltje werd je omringt met allerlei kleurrijke handgemaakte creaties. Het liefst hadden wij het hele winkeltje, inclusief het lieve Italiaanse vrouwtje meegenomen naar Nederland. Helaas paste dit niet allemaal in onze koffers.

Maar gelukkig hebben wij een leuk item voor jullie uitgezocht en toegevoegd aan onze collectie. Onze keuze is op deze oorbellen gevallen omdat ze goed te combineren zijn met een opvallende outfit en daarentegen een alledaagse outfit iets extra’s geven. We hope you like it!

Uiteraard zijn wij van plan om vaker uit verschillende landen unieke accessoires te selecteren. Om zo verschillende culturen en stijlen te combineren.

Dit product is bij ons exclusief verkrijgbaar en zo lang de voorraad strekt, dus wees er snel bij! Bedankt voor het lezen van onze eerste blog! En wij kijken ernaar uit om nog velen blogs voor jullie te mogen schrijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *